Arvonta: Colt Single Action Army

https://www.kettunet.com/arvonta-colt-single-action-army/

Nyt tehdään mahdollisesti joku onnelliseksi! Arvontaan Universumin jokaisen miehisen olennon huikea unelmasetti! Tai naispuolisen joiden veressä virtaa vähääkään Calamity Janen tai Annie Oakleyn perintöä! Tällä nimittäin valloitettiin aikoinaan villi länsi.

Tykkäämällä Kettunet-Facebook sivua ja arvontajulkaisua on mahdollisuus voittaa legendaarisen Colt Single Action Army:n kopio. Tähän hienoon revolveriin tarvitsee luvan vain äidiltä, isiltä, vaimolta, mieheltä tai itseltään. Kun alkuperäinen Colt Peacemaker oli kaliiperiltaan vaatimaton .45, niin tämä versio on kaliiperiltaan peräti 40 mm RB (RB = Rubber Band = kuminauha).

Ase on käsityönä valmistettu koivuvanerista ja toimii juuri kuten esikuvansa; on kuudesti laukeava ja ennen laukausta iskuri pitää virittää. Settiin kuuluu myös hieno jämerästä nahkasta tehty villin lännen-ajan mallinen asekotelo vöineen. Vyössä myös ”patruunakoukkuja” ammusten kuljetukseen. Eikä tässä vielä kaikki… mukaan myös neljä maalitaulupulloa, jotka kestävät usemmankin ammuntakerran. Ase käy koteloon kuin nenä päähän ja solahtaa siihen sujakasti. Vyö on kaksinkertaista nahkaa, päällä vahva parkkinahka ja sisäpuolella ohuempi nahka. Pituutta on sen verran että pitäisi riittää normaalivartaloiselle aikuisellekin.

Käy tykkäämässä julkaisua ja Kettunet- Facesivua niin olet mukana arvonnassa. Jos sivu ja julkaisu ylittää helmikuun -17 loppuun mennessä vähintään 500 tykkääjän rajan, niin setti arvotaan saman tien kaikkien heidän kesken. Saa tulla enemmänkin. Lähisukulaiset ja lähitutut ovat arvonnan ulkopuolella.

Setti on allekirjoittaneen kokonaan käsityönä valmistama joten se on täysin uniikki. Työtunteja settiin on kulunut sen verran, että se on oikeasti siihen nähden arvokas. Hieno ja arvokas setti vaikkapa lahjaksi! Ja mikä parasta, täysin ilmaiseksi… maksan myös postikulut.
Videosta selviää toiminta: https://www.youtube.com/watch?v=AOYZBvUIn98 ja hidastettuna: https://www.youtube.com/watch?v=V-lT4jtnZdM

Arvonta on suoritettu ja onnellinen voittaja on Henry Aho, Teuva. Onnittelut voittajalle!

Käsitelty leluihin hyväksytyllä puuvahalla.

 

2 kommenttia

    • reiska m on 6.2.2017 at 22.11
    • Vastaa

    mistä sais tommosen vyökotelon tilattua? tai vastaavan kohtuuhintasen.

    1. Ainakin jenkkitavaraa myyvä Jari Mäki Koskenkorvalla myy joitain vöitä: http://www.jarimaki.fi/cgi-bin/webio2kauppa?Nahkavy%C3%B6t/Asevy%C3%B6-.45-cal&naytasivu=2954&id=18466&saitti=jarimaki

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.