Blå Band – helppoa retkiruokaa

https://www.kettunet.com/bla-band-helppoa-retkiruokaa/

Vuosikausia olemme käyttäneet Blå Bandin Lämmin kuppi-aterioita metsästysreissullamme. Hiljattain huomasin että kyseiseltä firmalta oli tullut uudistuneet retkiruoat ja päätinkin testata kyseisen tuotteen jo ensi syksyn pohjoisen reissu mielessä. Valmistin testattavan aterian hirvijahdin lomassa pikku tauolla.

Jo itse jämerästä pakkauksesta saa laadukkaan vaikutelman. Omaan silmään myös pakkauksen ulkonäkö on onnistunut. Pakkaus on itsessään thermopakkaus, joka pitää ruoan lämpimänä eikä polta sormiakaan. Ruokaa varten lämmitetään muutama desi vettä kiehuvaksi. Vesi kaadetaan pakkaukseen ja se suljetaan minigrip-tyylisellä sulkimella. Aterian annetaan hautua 10 minuuttia, jonka jälkeen se on käyttövalmis. Ruoan voi nauttia suoraan pussista tai kaataa lautaselle. Käytetyn pakkauksen voi polttaa nuotiossa.

Testattavana olleessa kanapastassa oli lempeän pehmeät yllättävän hyvät maut, joten makuihin on oikeasti panostettu. Makuja on tarjolla yli kymmenen eri versiota, joten niistä jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa. Ja annoksen koko on kerrassaan niin juhlava, että se kyllä taittaa pahemmankin nälän. Pienemmässä nälässä annoksen voi myös jakaa kaverin kanssa.

Kaiken kaikkiaan tästä retkiateriasta jäi oikeasti hyvä maku! Se on laadukkaan oloinen, hyvän makuinen ja ennen kaikkea äärimmäisen helppo valmistaa sekä kevyt kuljetettava. Erittäin kelpo vaihtoehto lyhyemmällekin reissulle. Nopeammin keittää muutaman desin vettä ateriaa varten kun paistaa nuotiolla grillimakkaran, ja hätäisellä ulkoilijalla on termarissa kuuma vesi mukana. Kuten minun testipäivänä oli hieman kolea ja sateinen keli, niin silloin lämmin ruoka maistuu ja lämmittää aivan mahtavasti.

Aivan loistava lisä retkiruokatarjontaan.

BlaBand_1_

Pakkaus on minun silmään hieno ja laadukas.

BlaBand_3

Pakkaus on thermopussi jonka sisältä löytyy merkkiviivat veden lisäystä varten.

BlaBand_5_

Veden lisäyksen jälkeen sekoitetaan huolellisesti ja pakkaus suljetaan 10 minuutiksi.

BlaBand_6_

Annoksen koko on juhlava ja selättää pahemmankin nälän.

BB_30_edited-1

Tämä jaettiin kaverin kanssa hirvijahdin lomassa, ja maku oli ihan ok molempien mielestä.

BB_1_edited-1

Makkaramiehet tuntuivat olevan vähän kade lämpimälle eväälle :). Myös tämä oli hyvän makuista.

BB_tintti-1

Tässä oli sekä minun että kaverin makuun liian itämaiset mausteet… makuasioita…

Savukoskella linnunpyynnin lomassa… hyvää ja pussista riitti kahdelle.

Kuten oli hyvää tämäkin molempien maistajien mielestä.

 

Vastaa

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.